IRFAN'S PIC GALLERY
Slamat datang,lawat page ni slalu,ye??
By: mazni al irfan bin jani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-May-2006 16:40 Email | Share | | Bookmark
LALUAN PEJALAN KAKI TERSIBUK DI DUNIA.... (kat bandar Shibuya)

mase kitorang snap ni, dh lampu merah!! cepat2 jalan!!!
starbuck ade kt ats tu..
smentara tggu lampu hijau
View all 5 photos...
Ni Bandar Shibuya... tak kire siang mlm BZ jek..ramai gile orang,taktau la ape keje diorang bwat mlm2 camni...

aku nk tnjukkan satu bnde yg besh kat sini....



Laluan ni dh diisytiharkan sbg laluan yg PALING SIBUK di dunia.. sepanjang hari 24 jam tanpa henti (kecuali lampu merah) mmg ramai gile yg lalu kt Zebra Crossing ni.. tgk je la lebar line die..aku rase purata org yg mlintas jalan ni dkat 80orang skali jalan kot..ramai giler..



Tapi,terfikir jgak la aku..ape la ngade2 org jpun ni.. dah tau laluan ni sibuk,nape tak bwat jejantas?? Dah la bahye kereta byk plk tu..jln raye ni plak beso..srius bahye.. (aku rase mmg saje die nk keep "title" TerSIBUK di DUNIA tuh..)

kalo kt Malaysia ni, bile jalan dpan skola kt kampung sibuk sket jek,dh sebok2 mintak jejantas..hahaha....

mase aku smpai sini waktu mlm kol 2.00am, br abes tgk Thomas Cup kt Tokyo pstu carik port nk tido..lyn Starbucks la plk kt situ..aku rase murah sket kot kalo nk banding Starbucks kt Malaysia ni..lpas mnum kt meja Starbucks tuh,kene kemas la plak!!!! hai...dah mcm style dewan makan asrama la plak......huhuhuhu...

fuh..kt sini malam dah macam siang tau..tgk jek la cahaya berkilau2...mcm2 aktiviti ade..halal haram sume ade..biase la...jpun la katekan...

Bagi aku tempat ni mmg kotor, kalo sape2 yg kate jpun ni pembersih, meh dtg cni aku ajak die datang Shibuya ni..msti korang mengucap panjang..bile pagi, bsepah2 gagak bz carik mkn (byk smpah punye psal)..mmg byk gile gagak kt cni.. bunyi die plak mmg seram...AAAKKK AAAKKK AAAKKK...bole jgk aku pnggil bndar Shibuya ni sbg Bandar GAGAK!!!haha (kalo kt KL sure dh kene tembak)

tapi tiap2 ari bile kol 6am baru stat orang kutip smpah la..takkaaaan nk biar smpai esok plk.. tak pasal2 dpt title Bandar TerBUSUK di DUNIA nanti...haa...siape yg malu???

Esok pagi nye plk kite jalan gi Bandar ShinOkubo... ade surau kat situ..bye..


Tuesday, 9-May-2006 08:33 Email | Share | | Bookmark
THOMAS CUP 2006, Sendagaya, Tokyo

hm.. knangan kt stadium sendai gaya
ondeway nk masuk stadium..
Malaysia Boleh!!!
View all 14 photos...
Fuh.. nasib baik MSAJ bg tiket murah..byk abes duit kt train jek.. sume tuh Keranamu..MALAYSIA...
lepas tgk thomas cup, ade gk la jln2 ngan kwn2 roun Tokyo.. tido plak kt Korea House kt ShinOkubo sbb Student House dah pnuh....

Thanx kat family sbb sanggup luang masa tgk Thomas Cup.. akhirnye penantian melihat aku di depan TV sudah termakbul...caya la cameraman .. nko mmg pndai shoot la...


Sunday, 23-Apr-2006 05:56 Email | Share | | Bookmark
[color=red][size=18][b]GAMBO MASE HANAMI KT MISHIMA...[/b][/size

sementara tunggu keretapi lalu...
sbla aku tu snior aku, yu yen ling name die...
mak oi..gmbire tol ejat bile nampak keretapi..(jakun ke ape..)
View all 27 photos...
kitorang naik beskal gi Bandar Numazu dari kolej, ade dlm 10km jgk la..(agaknye la).. sampai sane kitorang jumpe Aoki San (kakitangan Library kt skool ktorang).. die yg janji nk bwk jln2... besh la die ni.. mmg pramah, foreign student mmg baik ngan die ni...kire cm makcik angkat kitorang la...slalu blnje dak2 baru..smpai gaduh2 sbb ktorang xnak die blanje..dah la mahal..

kire ni la tmpat kedua yg aku lawat (slepas Bandar Tokyo waktu mlm)...
mase ni la aku rasmi beskal biru aku tuh..hehe...
K la, kalo korang nk komen, tulis jek la kt bwh tu...OK?
wassalam...


Monday, 17-Apr-2006 13:22 Email | Share | | Bookmark
Hari Hanami (tengok bunga sakura) 2006 , Mishima

 
 
 
View all 39 photos...
suhu mase ni 12'C kot? aku pn tak konfem sgt.. sejuk kering berangin....
datang sini bsama2 senior2 n foreign student lain...diiringi Aoki San..(baik la die ni)
name tempat ni tak sure..tapi kalo dlm BM kire cam Pusat Kajian Tumbuh2an Jepun..area Mishima..
ade beratus2 jenis sakura yg telah dikaji...sampai xlarat nk tengok...name pn susah nk ingat...

SO, tanpa membuang masa....SAYA MEMPERSEMBAHKAN.....SAKURA!!!!!!!


Tuesday, 14-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambo2 aku tgh bosan

 
 
 
View all 5 photos...
lame xjenguk fotopages nih, sbnanye byk lagi yg nk kene jenguk, pecah pale bile dah wat list..panjang gile, bravenet, paypal,e_buy, bosannye.....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net